BodyComp STRONG

Formål: Brænder du efter at hente maksimal sundhed og styrke ud af din daglige ernæring? Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Målrettet integration af antiinflammatoriske råvarer i den helt rigtige mængde sikrer, at din restitutionsevne efter træning og arbejdsbelastning, kredsløbets sundhed og det generelle velvære brager i vejret! Med afsæt i en grundig kostanalyse udformes konkrete retningslinjer i en lettilgængelig antiinflammatorisk kostplan, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil have skræddersyet en perfekt antiinflammatorisk kostplan, som sikrer, at den daglige trivsel er i top. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af at energidyk, inflammation, mangel på centrale næringsstoffer, dehydrering og andre ernæringsmæssige brister dræner dig for dyrebar overskud, så er forløbet optimalt.

Indhold: ’BodyComp STRONG’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kostrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu et fysisk møde. Efter behov justeres planen, hvorpå du de næste uger er på egen hånd - og så alligevel ikke, for der er fri sparring pr. e-mail eller telefon under hele forløbet. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka en times opsamling og vejledning.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.
 
Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-.